Empresa organitzadora d'esdeveniments - Agència d'hostesses, models, promocions i degustacions      
 
 


Renata Events & Hostesses és una empresa de serveis ubicada a Lleida des de 1989. Renata Events & Hostesses pot fer-se càrrec de l'organització de qualsevol tipus d'esdeveniment, institucional, empresarial, cultural, social o lúdica en la seva totalitat.

 
Ens hem sabut envoltar d'un equip humà molt ampli, divers i qualificat, amb uns mitjans tècnics moderns i punters que ens permeten cobrir multitud de necessitats.

Un altre aspecte de la nostra activitat és la fomació tan professionals com a particulars en els àmbits de l'organització, el protocol i bones maneres, i la cura de la imatge personal.
 

Ens caracteritzem per eficàcia, rapidesa i resultats.

La pràctica continuada ens a donat una àmplia experiència i ens ha situat en un lloc privilegiat en el camp de l'organització de congressos, jornades tècniques, relacions públiques i protocol, actes socials i cívics, inauguracions, Campanyes publicitàries, casaments, esdeveniments esportius, recepcions , entregues de premis, rodes de premsa, promocions i desfilades de moda...

Podem dur a terme qualsevol acció en la seva totalitat gràcies a que en el nostre entorn hem creat una xarxa de col·laboradors habituals amb l'adequació d'instal·lacions, equips d'il·luminació i sonorització, serveis de traducció simultània i mitjans tècnics avançats que ens permeten assumir els reptes d'una societat moderna i respondre a qualsevol exigència que ens pugui plantejar.

Renata Events & Hostess és:

Agència Oficial de Fira de Lleida des de l'any 1994.
Membre col · laborador de Lleida Convention Bureau (oficina de congressos & incentius) com opc i hostesses des de la seva fundació.
Palau de Congressos "La Llotja" de Lleida
Ajuntament de Lleida
Diputació de Lleida
 


 

El nostre valor empresarial

El nostre objectiu és oferir un servei, global, qualificat i objectiu per als seus projectes i necessitats comercials. El nostre compromís amb cada client és garantir, en qualsevol dels nostres serveis, els millors resultats. L'estima i confiança que ens han dispensat els nostres clients, amb els seus encàrrecs, ha permès el nostre èxit en organització de congressos, jornades tècniques, actes socials, inauguracions, desfilades de moda, promocions, etc ...

 
 
Capacitat i Eficiència

Tenim la Capacitat d'adaptació a les noves exigències del mercat. Sabem que cal aportar idees i solucions entre el client i l'empresa.
 
 
 
Responsabilitat i Compromís

El nostre compromís ha estat sempre el dinamisme, la responsabilitat i la serietat en el desenvolupament de tots els nostres serveis.
 
 
 
Satisfacció i Resultats

La satisfacció dels nostres clients, és el nostre objectiu. La seva confiança ha permès nostre èxit i la possibilitat de treballar cada vegada més en un camp més extens i exigent.